Gezocht!!

Nieuws & medelingen van de HVN vind je hier. Hou ook de site in de gaten.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
René
Admin
Berichten: 1711
Lid geworden op: 15 jan 2007 14:01
Bezit: CD50
Locatie: Utrecht / Veghel

Gezocht!!

Bericht door René » 11 jun 2010 20:40

Een evenementen man
Jelke wil hier al geruime tijd mee stoppen, echter is er geen opvolger! Word jij de opvolger? Help jij de HVN uit de brand? Jelke wil echt stoppen, en alle leden willen echt evenementen! Maar wat houdt de evenementen man in dan? Als evenementen man voor de HVN betekent het vooral dat je een hoop regelt, maar ook organiseert. Denk aan een Hondadag daarvoor moet een terrein en vergunning worden geregeld, maar ook een preparty locatie en iets te drinken/eten voor op het terrein. Maar ook een nieuwjaarsrit, ALV of een brommerpull coördineer jij (wat jij dus ook kunt uitbesteden, zo was afgelopen brommerpull uitbesteed aan andere mensen). Kortom, een taak met een hele hoop verantwoordelijkheden, maar ook een hele hoop eer van je werk. Als je geïnteresseerd bent, neem dan gewoon event contact met het bestuur op. Of met Jelke, die kan je vast en zeker alle details en ervaringen vertellen, zodoende krijg je de beste indruk en kun je beslissen of het inderdaad iets voor je is. (vragen en interesse tonen staat altijd vrij!)

We zoeken ook nog steeds een voorzitter!
Jelke is momenteel ook nog eens voorzitter, en zoals gezegd, wil Jelke al geruime tijd stoppen. Bovendien is het ook weer tijd voor wat frisse invloeden binnen de HVN. Ga jij de gene zijn met de frisse invloeden? Zie jij het zitten om voorzitter te zijn? Wat doe je als voorzitter? Je leidt de vergaderingen en bereidt deze voor (zo'n 1 x per maand). Tevens stuur je de je overige bestuursleden aan(als dat tenminste nodig is) en zorg je dat je de juiste informatie bij de juiste persoon aankomt. Dit is het grofweg, voor alle details neem gewoon eens contact op met het bestuur.

De functie PR is weer vrij
Jij, ja inderdaad, jij kan nu PR worden! Wat houdt dat dan in? Sponsoren benaderen/contact onderhouden, nieuwe mensen lid en natuurlijk enthousiast maken, zo niet enthousiaster! Bijvoorbeeld door op beurzen te staan. Je kunt er zo veel van maken als je zelf wilt. Wat moet je kunnen? Enthousiast zijn is genoeg! Lijkt het je wat, of wil je meer weten (wat ik me goed kan voorstellen). Aarzel niet, neem gewoon event contact op met het bestuur en vraag daar al je vragen, en misschien kun jij iets voor de HVN betekenen.

Bovendien staan alle bovenstaande functies erg goed op je CV, en kun je het gebruiken voor studiepunten!

Gebruikersavatar
René
Admin
Berichten: 1711
Lid geworden op: 15 jan 2007 14:01
Bezit: CD50
Locatie: Utrecht / Veghel

Re: Gezocht!!

Bericht door René » 15 jun 2010 20:49

Bij interesse kun je een mailtje sturen naar:
Afbeelding

Plaats reactie