HVN in de Bromfiets / Boek 25 jaar HVN

Nieuws & medelingen van de HVN vind je hier. Hou ook de site in de gaten.
Gebruikersavatar
Hells Ezel
HVN oppergodin
Berichten: 661
Lid geworden op: 29 jan 2007 13:29
Bezit: 3 Puchs
Locatie: Iron Laiden Ruk City
Contacteer:

HVN in de Bromfiets / Boek 25 jaar HVN

Bericht door Hells Ezel » 28 okt 2011 13:12

De oplettende Bromfiets-lezer had het vast al gezien... de november/december-editie van de Bromfiets heeft een HVN/Honda-tintje! Leuk artikel over het ontstaan van de vereniging (voorpublicatie van het boek) en nog een verhaal van Pim Scheelings. Kopen lezen dus!

Het boek over 25 jaar HVN is bijna af, je kunt nu alvast bestellen. Als je lid bent van de HVN krijg je het automatisch opgestuurd in december!


Afbeelding

Een kwart eeuw HVN! Vijfentwintig jaar lang ongelofelijke verhalen over wilde ritten, ontploffende uitlaten, motorgeronk, bloedstollende snelheden en feesten. Lees de knotsgekke avonturen van plofpony-fanaten en snel gasgevende garage girls. Of laat je meevoeren op een zoektocht naar de exotische herkomst van een leger superbrommers uit het Verre Oosten dat de wereld veroverde. Wie dit boek durft te lezen betreedt een universum van stampende zuigers, kokende kleppen en rokende bromfietsbanden. Met vele foto’s, tekeningen en achtergrondinformatie. Een must voor iedereen bij wie het motorolievirus door de aderen stroomt!

150 pagina's, zwart/wit gedrukt; kaft in kleur.
Vol met interviews en nooit eerder gepubliceerde foto's.
Prijs: € 10,- (exclusief verzendkosten)
*Gratis voor leden*
Begin december verkrijgbaar!
Bestellen bij Lonneke: voorzitter [apenstaartje] hondavereniging.nl

Plaats reactie