Gezocht: Beschikbare brommers voor filmproductie

Nieuws & medelingen van de HVN vind je hier. Hou ook de site in de gaten.
Gebruikersavatar
RobHonda
The 4T-MSB is my life!
Berichten: 1424
Lid geworden op: 31 jan 2007 13:56
Locatie: Den Haag

Gezocht: Beschikbare brommers voor filmproductie

Bericht door RobHonda » 02 dec 2011 13:46

Gezocht: voor een Filmacademie film zijn studenten op zoek naar drie brommers. De film gaat over drie broers van 14, 16 en 18 jaar oud die hun relatie uit elkaar zien vallen na de komst van een meisje. De film is getiteld 'Wij waren wolven' en de jongens rijden onder andere samen op hun brommers over de kronkelwegen bij hun huis. De film speelt zich af in Ransdorp, dat ligt boven Durgerdam, vlakbij Amsterdam. We zoeken brommers omdat de film zich iets meer dan tien jaar terug afspeelt. Bovendien zijn het stoere jongens. De regisseur heeft een voorliefde voor Honda brommers.

Omdat het een Filmacademie productie betreft zijn wij afhankelijk van de hulp van anderen. Zou jij het leuk vinden als jouw brommer in de film te zien zou zijn en vind je het leuk om ons project te steunen? Je naam zal op de aftiteling staan en je krijgt een uitnodiging voor de vertoning van de film. We hebben helaas geen financieele vergoeding.

Alle drie de acteurs rijden zelf brommer (helaas staan die in Frankrijk). De jongen van 18 heeft ook zijn rijbewijs. De productie draagt de zorg over de geleende voertuigen en haalt en brengt de brommers. De opnames van de scene's met de brommers vinden plaats op zaterdag 10 december.
Stel jij je brommer beschikbaar of heb je nog vragen? Bel Lotte op 06-46433581, of mail naar l.bronshoff@ahk.nl.

Plaats reactie