Pagina 1 van 1

Contributie 2018

Geplaatst: 20 apr 2018 09:03
door René
Beste leden,

Als het goed is heeft iedereen ondertussen een persoonlijk verzoek ontvangen om de contributie voor dit jaar te voldoen. Mocht je deze niet hebben ontvangen, dan wil ik je via deze weg alsnog even vragen om de contributie te betalen. Dat kan eenvoudig en snel via:

hondavereniging.nl/contributie

Voor een toelichting hoe het werkt, of voor andere vragen, kijk even op hondavereniging.nl/faq

Re: Contributie 2018

Geplaatst: 02 mei 2018 10:36
door René
Werd jouw contributie altijd automatisch afgeschreven?

Let op: de automatische incasso's zijn dit jaar niet uitgevoerd!!!

We zijn namelijk overgestapt op digitale machtigingen. Deze geven een stuk minder gedoe dan papieren machtigingen, waardoor we in de toekomst makkelijker kunnen incasseren.

Helaas kunnen jouw oude papieren machtiging niet omzetten in een digitale machtiging. Vandaar dat we iedereen vragen dit jaar via iDeal te betalen, waarmee je ons opnieuw (digitaal) kan machtigen.

Benieuwd naar de status van jouw lidmaatschap? Kijk snel even op https://www.hondavereniging.nl/index.php?p=lidmaatschap

Re: Contributie 2018

Geplaatst: 09 mei 2018 12:02
door René
Morgen gaat de opdracht voor de ledenpas naar de drukker.

Heb je nog niet betaald? Doe dat dan vandaag nog even snel: hondavereniging.nl/contributie (lidcode opvraagbaar bij de ledenadministratie)

Re: Contributie 2018

Geplaatst: 02 jun 2018 12:25
door René
Helaas, de ledenpas is er niet uitgegaan. Dat was was wel beloofd, dus hiervoor onze excuses.

Maar niet getreurd, je kan gewoon naar de Hondadag komen! Bij binnenkomst controleren we je lidmaatschap aan de hand van de lijst en dan ontvang je meteen je pas.

Dat geldt ook voor iedereen die zich nu nog inschrijft! En dat kan zelfs op de dag zelf nog, via de website (dat scheelt je bovendien de extra administratiekosten en wachttijd bij de balie).