Linkjes openen

Hier staan opmerkingen over het forum zoals updates en aanpassingen.

Linkjes openen in een nieuwe tab

Ik vind het fijn om mijn linkjes in een nieuwe tab te laten openen
20
91%
Ik wil graag dat het linkje in deze tab opent, want dat is modern
2
9%
 
Totaal aantal stemmen: 22

Gebruikersavatar
stoterstangen90
Vierkantofiel
Berichten: 4413
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:17
Bezit: Morris Ital
Locatie: Zaagcity

Linkjes openen

Bericht door stoterstangen90 » 20 jan 2012 08:11

Voorheen werden linkjes die je op dit forum aanklikte in een nieuwe tab geopend. Is het moderniteit dat dat nu niet meer gebeurd?
Afbeelding

Afbeelding

Gebruikersavatar
René
Admin
Berichten: 1670
Lid geworden op: 15 jan 2007 14:01
Bezit: CD50
Locatie: Utrecht / Veghel

Re: Linkjes openen

Bericht door René » 20 jan 2012 08:58

Nee tegenwoordig zou je zelf moeten bepalen hoe je een link opent. Dat is de gedachte. Maar ik had het board zo gemodificeerd dat links inderdaad in een nieuw tab openen. Bij elke update wordt dit weer overschreven. Ik had er wel opgelet gister, maar blijkbaar ben ik het ergens vergeten. Wanneer ik tijd heb zal ik er even naar kijken. Tot die tijd kun je ctrl indrukken tijdens het klikken, dan opent ie ook in een nieuwe tab.
Afbeelding

Gebruikersavatar
nielspbr
Mr Kockengen
Berichten: 13747
Lid geworden op: 02 mar 2009 17:50
Bezit: Een apenfamilie en een bamibal.
Locatie: Kockengen

Re: Linkjes openen

Bericht door nielspbr » 20 jan 2012 09:01

Het leidt natuurlijk wel de aandacht af van "onze" site als je opeens op een andere site zit.

Gebruikersavatar
René
Admin
Berichten: 1670
Lid geworden op: 15 jan 2007 14:01
Bezit: CD50
Locatie: Utrecht / Veghel

Re: Linkjes openen

Bericht door René » 20 jan 2012 11:30

Ik ben ook gewoon voor openen in een nieuwe tijdlijn. Maar volgens de html richtlijnen mag het niet. Die heb ik ook niet verzonnen.
Afbeelding

mattijsvos
4T-MSB regular
Berichten: 371
Lid geworden op: 29 jul 2011 09:08
Bezit: ss50
Locatie: zeist

Re: Linkjes openen

Bericht door mattijsvos » 20 jan 2012 15:40

wat ik ook wel een beetje irri vind is dat als je een onderwerp aanklit in het forum dat ie altijd bij de beginpost begint
is hier ook wat aan te doen?
of ligt dit aan mij
Incompetente droeftoeters.

Gebruikersavatar
nielspbr
Mr Kockengen
Berichten: 13747
Lid geworden op: 02 mar 2009 17:50
Bezit: Een apenfamilie en een bamibal.
Locatie: Kockengen

Re: Linkjes openen

Bericht door nielspbr » 20 jan 2012 16:13

Op het laatste paginanummer klikken. en ja hij begint altijd bovenaan de pagina (deed de oude omgeving ook al.)

mattijsvos
4T-MSB regular
Berichten: 371
Lid geworden op: 29 jul 2011 09:08
Bezit: ss50
Locatie: zeist

Re: Linkjes openen

Bericht door mattijsvos » 20 jan 2012 16:47

ja klopt maar ik zit ook weleens op het zundapp forum en daar werkt het veel makkelijker
forum 'onthoud'wat je het laatst hebt gelezen zeg maar
dat werkt wel ideaal
Incompetente droeftoeters.

Gebruikersavatar
René
Admin
Berichten: 1670
Lid geworden op: 15 jan 2007 14:01
Bezit: CD50
Locatie: Utrecht / Veghel

Re: Linkjes openen

Bericht door René » 20 jan 2012 17:13

Als je op dit Afbeelding icoontje klikt, ga je direct naar het eerste bericht dat je nog niet hebt gelezen.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Spherius
chaly's angel
Berichten: 1658
Lid geworden op: 29 jan 2007 08:37
Bezit: Grotestoeremannenmotor
Locatie: Zevenaars, veertien billen

Re: Linkjes openen

Bericht door Spherius » 21 jan 2012 14:37

René schreef:Ik ben ook gewoon voor openen in een nieuwe tijdlijn. Maar volgens de html richtlijnen mag het niet. Die heb ik ook niet verzonnen.
In een nieuwe pagina openen is wel ideaal. Nu klik je een link aan, bekijkt de pagina, klik je perongeluk/automatisch de pagina weg en kan je weer overnieuw beginnen.
**Hona is Tjoei**

Gebruikersavatar
René
Admin
Berichten: 1670
Lid geworden op: 15 jan 2007 14:01
Bezit: CD50
Locatie: Utrecht / Veghel

Re: Linkjes openen

Bericht door René » 21 jan 2012 14:38

ctrl + shift + t ;)
Afbeelding

Gebruikersavatar
stoterstangen90
Vierkantofiel
Berichten: 4413
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:17
Bezit: Morris Ital
Locatie: Zaagcity

Re: Linkjes openen

Bericht door stoterstangen90 » 21 jan 2012 22:57

René schreef:ctrl + shift + t ;)
dat klinkt niet al de oplossing maar als een omslagtig trucje.
Afbeelding

Afbeelding

Gebruikersavatar
nielspbr
Mr Kockengen
Berichten: 13747
Lid geworden op: 02 mar 2009 17:50
Bezit: Een apenfamilie en een bamibal.
Locatie: Kockengen

Re: Linkjes openen

Bericht door nielspbr » 21 jan 2012 23:06

René schreef:Als je op dit Afbeelding icoontje klikt, ga je direct naar het eerste bericht dat je nog niet hebt gelezen.
Die is handig... leer ik hier ook nog eens wat :)

Gebruikersavatar
stoterstangen90
Vierkantofiel
Berichten: 4413
Lid geworden op: 16 jan 2007 22:17
Bezit: Morris Ital
Locatie: Zaagcity

Re: Linkjes openen

Bericht door stoterstangen90 » 21 jan 2012 23:13

nielspbr schreef:
René schreef:Als je op dit Afbeelding icoontje klikt, ga je direct naar het eerste bericht dat je nog niet hebt gelezen.
Die is handig... leer ik hier ook nog eens wat :)
die deed het op het vorige forum ook al.
Afbeelding

Afbeelding

Gebruikersavatar
René
Admin
Berichten: 1670
Lid geworden op: 15 jan 2007 14:01
Bezit: CD50
Locatie: Utrecht / Veghel

Re: Linkjes openen

Bericht door René » 22 jan 2012 01:45

stoterstangen90 schreef:
René schreef:ctrl + shift + t ;)
dat klinkt niet al de oplossing maar als een omslagtig trucje.
Nee de oplossing is dat ik er naar kijk waar het aan ligt, en dat ik het dan fix. Maar daar moet ik eerst ff tijd (en zin) voor hebben. Dus nog even geduld, 't wordt gefixt. Tot die tijd kun je ctrl + shift + t gebruiken, als je je tabblad per ongeluk hebt afgesloten.
Afbeelding

Gebruikersavatar
RobHonda
The 4T-MSB is my life!
Berichten: 1424
Lid geworden op: 31 jan 2007 13:56
Locatie: Den Haag

Re: Linkjes openen

Bericht door RobHonda » 23 jan 2012 20:10

Je kan toch gewoon met de middelste muisknop op het linkje klikken. Opentie altijd in een nieuw tabblad. Zo doe ik het al jaren eigenlijk..

Plaats reactie